Observera. Acceptera. Släpp taget.

Det låter hur lätt som helst men ibland tänker hjärnan på allt och ingenting samtidigt. Olika energier blandas i yogastudion, för lite syre och kvav luft gör att det blir svårare att gå ut från världen och in i sig själv. Egentligen gillar jag inte alls att yoga eller meditera tillsammans med 40 andra, samtidigt som jag älskar yogalärarnas positiva energi och kunskap. L frågade efter mantran men jag har inga förutom “jag känner det jag känner och jag är den jag är”. Då vet jag att allt är precis så som det ska vara, precis just nu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s