MINA PODCASTER

Alla dessa poddar! Snart ska jag cykla till jobbet och då lyssnar jag alltid, eller på väg till yogan, jag lyssnar nog faktiskt alltid när jag är på väg någonstans! Jag älskar ny kunskap och man lär sig så himla mycket! Det finns garanterat en podd för alla och några av mina favoriter är:

KETO TALK with Jimmy Moore and the Doc
The Livin La Vida Low Carb Show with Jimmy Moore
Low Carb Conversations with Jimmy Moore
Bulletproof Radio
Not Just Paleo
4Health by Anna Sparre
Fat Burning Man with Abel James
Coltings Nakna Sanning
Zestology with Tony Wrighton
House Call with Dr Mark Hyman
Biotech Nation Radio
Functional Medicine with Dr Ruscio 

Jag är ju lite lätt besatt av Jimmy Moore, jag gillar hans avslappnade attityd, humor och inställning till livet i allmänhet och tycker att det är fantastiskt att få ta del av hans kunskap inom keto och LCHF. Jimmy Moore har för övrigt skrivit ännu en bok (The Complete Guide to Fasting), kolla in den här!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s