CORTINA D’AMPEZZO

Se det stora i det lilla! Innan jag åkte till Cortina frågade nästan alla vad jag skulle göra där; kan man åka skidor i juli? Kan man bada där? Är det all inclusive? Nej! Jag ÄLSKAR alperna och är alltid high on life när jag är här. Vintern är fantastisk men sommaren är magisk. Ljuset, färgerna, dofterna, fåglarna, blommorna, tystnaden. Huset ligger vid bergets fot och på terassen smyger det alltid förbi en katt när jag dricker dagens första kaffe! Att vandra en vecka är 100% avkoppling och återhämtning men tiden går för fort och här skulle jag kunna stanna minst en månad!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s