DR LOVE, ORTOREXI OCH KETO

Minst en podd om dagen! I ösregn på väg till jobbet eller i bilen på väg till Käringön. Jag älskar kunskap och får alltid förklara varför när jag säger att jag aldrig har tid att titta på tv – för att det finns så mycket ny kunskap och information som jag hellre vill ta del av! Den här veckan kan jag rekommendera följande poddar:

Den nakna hälsan: Jonas Colting diskuterar och reflekterar kring ortorexi, sociala medier och tjejer. Vad är ortorexi egentligen och vad är motsatsen? Är det så himla märkligt att man som självständig individ vill bestämma över sin kost och träningsdos? Och är det verkligen ohälsosamt att man längtar ut i skogen efter jobbet? 
Bulletproof Radio: Dave Asprey intervjuar Dr Love (Paul Zak)! Mycket prat kring oxytocin och relationer. Hur påverkar oxytocin vår känsla av tillit och kan höga oxytocinvärden stärka företagskultur?
Livin La Vida Low Carb Show: PT’n Nick Murphy diskuterar ketogenic diets och hur denna typ av kost påverkar både träningsresultat och viktminskning. Spännande ämne som alltid! 

Lyssna på alla tre!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s