THE INTENTION EXPERIMENT 

Det här är den konstigaste boken jag har läst på länge, även om den innehåller mängder av vetenskapliga experiment och bevis. Kan man påverka någon på andra sidan jorden med sina tankar? Kan man känna av energi och fungerar healing? Jag älskar ju fakta och är alltid skeptisk när det blir för mycket hokus pokus och new age. Dock tror jag att det är mycket vi kan påverka med hjälp av våra tankar, både vår egen hälsa och andras välbefinnande. Attityd, tankar och humör smittar av sig! Jag hann läsa en tredjedel ute på ön och läser vidare med spänning…!

“Everything is energy and that’s all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you cannot help but get that reality. It can be no other way. This is not philosophy. This is physics.” 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s