THE MILLIONS WITHIN

IMG_3671Jag hade ingen aning om vem David Neagle var innan jag började läsa hans bok. Efter en nära döden-upplevelse bestämde sig David för att älska livet. The Millions Within är en easy read men ibland behöver det inte vara så himla komplicerat! Jag älskar att läsa och den här boken fungerar som en påminnelse om hur viktigt det är att fokusera på det positiva, aldrig skylla på någon annan, lita på sig själv och framför allt lyssna till sig själv. David skriver om hur viktigt det är att följa sitt hjärta istället för att tro på tur eller att göra det som “förväntas” av en.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s