MIA LUNDIN TILL GÖTEBORG!

“Ibland kan det vara svår att veta varför man mår så här. Är det på grund av att sköldkörteln inte fungerar som den ska, är binjurarna eller signalsubstanserna inblandande, eller kanske det är dina  kvinnohormoner som är i obalans?

Ofta är alla hormonella system inblandade. Mia Lundin förklarar i sitt föredrag på ett enkelt sätt hur hormoner och signalsubstanser påverkat varandra. Varför du mår som du mår och vad du kan göra för att må bättre.” 

Mia Lundin är en av mina absoluta favoriter – enormt kunnig inom kvinnohälsa/hormoner/biokemi! Hennes senaste bok Mat för hormonell balans finns äntligen i bokhandeln! I slutet av september kommer Mia till Göteborg och föreläser – missa inte detta! Mia är Certified Registered Nurse och Nurse Practitioner med specialistutbildning inom gynekologi och obstetrik (avancerad specialist-sjuksköterska). Hon har varit verksam i 27 år och har behandlat tusentals kvinnor som har lidit av av hormonella rubbningar som hypotyreos, PMS, postpartum depression, övergångsbesvär och klimakteriebesvär. Hon har även gedigen kunskap om vilken effekt hormonella fluktuationer har på hjärnans biokemi.

Fredag, september 23, 2016 från 18:30 till 20:30.

FOLKETS HUS Asperö salen – Olof Palmes Plats 3, 413 04 Göteborg.

Boka din biljett här!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s