BLUNDA FÖR ATT SE

IMG_3825Jag älskar att öva upp förmågan att kunna linjera sina tankar. Att kunna ta in de tankar och känslor som är av betydelse och att kunna ignorera de som inte stödjer mig. Att kunna organisera och strukturera mitt tänkande istället för att tillåta ett mentalt kaos. Dock betyder inte detta att jag “bestämmer” hur jag tänker och känner utan mer att jag har friheten att kunna välja var jag vill lägga mitt fokus. Vad som är av betydelse precis just nu. Mental träning är minst lika viktigt för välbefinnandet som fysisk aktivitet. I stillheten tränas rörelsen. I vilan tränas vakenheten. Även om du blundar fortsätter du att se. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s