CHAMONIX 

Det är så fantastiskt att få vara ute i naturen, även en fredagskväll när man får ha Aiguille du Midi och Mont Blanc mot klarblå himmel som utsikt under joggingrundan! Jag har gillat Chamonix sedan första gången jag var här och hälsade på L som säsongade, dock är ju lågsäsong min favorit vad gäller typ allt då jag älskar lugn och ro…! Hiking i hästhagar och förbi vattenfall och sedan espresso i solen som fortfarande är lika varm som i somras. Kroppen mår verkligen som bäst, så väl fysiskt som psykiskt, med naturen som sällskap. Ljuset, luften, dofterna, färgerna… Att något är så perfekt, varje dag året runt, utan att veta om det!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s