COL DE VOZA

          Magiska höstdagar bland alptopparna! Ibland måste jag påminna mig om att jag faktiskt är här. Det är lite speciellt att vandra så här sent på säsongen, man möter inte så många, bara några få restauranger är öppna och på hotellterassen i Col de Voza springer det runt getter istället för hotellgäster. Risken med hiking i oktober är ju framför allt vädret men det har varit sol varje dag och regn på natten. I Göteborg var det storm och ösregn när jag satte mig på planet i förra veckan… 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s