SAINT GERVAIS

Lunch i mysiga Saint Gervais och självklart går det att äta LCHF/keto på restaurang om man vill! Omelett med svamp, någon typ av fläsk och ost. Som vanligt serverades det fries till och fransmännen älskar ju fortfarande sitt (torra!) bröd – som serveras till i princip allt, men det är enkelt att välja bort. Det är ju lätt att tro att fransmännen är finsmakare men njae, mycket socker, halvfabrikat och gärna en cigg till maten… På morgonen syns de fortfarande med en baguette under armen och skulle man berätta att man föredrar en low carb livsstil hade de antagligen bara skakat på huvudet…!  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s