SKATÅS

Ljusterapi med E och tiden går alltid för fort! Att promenera med E ger samma effekt som ett långt meditations- eller yogapass fast med konversation! Positiv energi, många kloka ord och en känsla av lugn. Alla borde ha en person som E i sitt liv, någon som är så betydligt mycket klokare än en själv, som kan diskutera och reflektera och som dessutom har svar på det mesta, oavsett om det gäller träningsupplägg, relationer eller Chanelväskor…!

“People who are happy and successful think more about the good things that can happen, think more about having happiness and creating a rich and meaningful life, than they do the opposite of those things.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s