GOD MORGON

Bulletproof coffee med L och en hel helg tillsammans i Stockholm! L är inget fan av MCT-olja och har alltid kokosolja och ghee i sitt kaffe då det nog är kokossmaken hon egentligen vill åt…! Jag älskar att promenera längs Kungsholms strand, över till Karlbergs Slott och vidare till Vasastan. Nu låter det som att jag stortrivs i Stockholm men det gör jag egentligen inte, i alla fall inte inne i stan. Det är alldeles för mycket trafik, stök, stress och dålig luft… Då får man fokusera på sina kulturella intressen istället…!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s