QUIET THE MIND

Det spelar ingen roll om jag är hemma eller bortrest, jag försöker alltid att meditera eller yoga. Det bästa är att det faktiskt går att meditera var som helst (kanske inte som nybörjare!) och man kan omöjligt störa någon! På tågresan hit passade jag på att koppla bort tankarna och jag gör samma sak på flyg och när jag åker bil längre sträckor. Det är som att pausa från alla tankar och funderingar för att starta om sinnet. Meditation ger ungefär samma effekt på den mentala hälsan som ett träningspass gör. Ibland hinner jag sitta i en timma men har jag bara 10 minuter över så räcker det. 

Alla har olika uppfattningar om hur man mediterar men det finns inget rätt eller fel. Fokusera på andetaget, hur det känns inuti kroppen eller bara känn det som känns och vila i det som är! Prova själv! 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s