A BULLETPROOF MORNING

Den bästa tiden på dygnet är 05-06, alltså när jag dricker kaffe, läser lite biohacking-nyheter (och vanliga!), lyssnar på musik eller någon radiokanal och bara tar det lugnt! Jag avskyr att stressa och värdesätter verkligen dagens första timma innan jag cyklar till jobbet. Jag har ingen aning och vad som har hänt på passet innan, eller vad som kommer att hända och det sista jag vill göra är att starta en arbetsdag med stress eller negativ energi i kroppen. Jag älskar mina morgonrutiner och önskar så klart att jag kunde hinna med någon typ av träning varje dag men kaffe (helst bulletproof eller svart men aldrig med mjölk) prioriteras alltid…!

Brygg kaffe, mixa i en blender med 1-2 tsk ghee och 1-2 tsk Brain Octane Oil. Hur lätt som helst och så gott! Ibland äter jag något protein (t.ex. lite kyckling eller kalkon) till men oftast blir det bara kaffet och det står jag mig på fram till lunch. Jag har provat samtliga gheesmör som jag har hittat i Sverige men det absolut bästa är gheesmöret från Fushi. Smak, konsistens, färg – allt! 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s