SALVIA

I somras tipsade Marianne om salvia mot halsont. Hon gick ut i tradgarden och plockade nagra blad, hallde pa varmt vatten och hade i lite honung. Salvia sags ju vara naturens egna antibiotika och verkar bade antiinflammatoriskt och antibakteriellt… sa upp till bevis! Det var sa himla langesedan jag var forkyld eller hade ont i halsen och jag ar overtygad om att kroppen ar sa otroligt mycket kansligare for sjukdom nar den befinner sig i ett stressat lage som den faktiskt har gjort ett tag…!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s