AU CŒUR DE MEGÈVE

img_5034 img_5031Varken LCHF eller keto ar populart i Frankrike – ja, de har fortfarande brod till i princip allt (vitt, torrt…)! Dock gar det ju sa klart att ata low carb om man vill! Jag har aldrig fattat grejen med de torra krutongerna i Ceasarsallad anda sa de ar ju latta att undvika! Det marks dock att det ar lagsasong for manga restauranger och cafeer ar stangda och utbudet ar begransat… Vi bestamde oss for att aka till Megève for lunch, jag hade inte ens hort talat om den har alpbyn innan och blev sa overraskad! Alla som åker till Chamonix måste åka hit, det tar knappt 45 minuter med bil. Megève ar hur mysigt som helst och ser verkligen ut som en gammal, genuin alpby. For den som gillar shopping finns allt fran Hermès-butiker och ett overflod av pals till skidklader, skor och inredning. For ovrigt ar invanarna i Megève betydligt trevligare och gladare (!) an i Chamonix…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s