THE HEART THAT GIVES, GATHERS

img_3177Det ser varmt ut men vinden var iskall och det blåste i håret (!). Fotot är från sommarens vandring i Cortina när pappa, L och jag gick runt Tre Cime di Lavaredo – en helt magisk och mäktig hiking som måste göras om nästa år. Igår var det ju som bekant Fars dag men vi har aldrig firat den med presenter, Fars dag är ju liksom varje dag…! Det blev middag med marinerad ugnsbakad kyckling, sötpotatis-fries med vitlök och parmesan och så klart hembakad apfelstrudel till dessert! Receptet finns här och kakan är allt annat än LCHF/keto-friendly men fantastiskt god…!

The heart that gives, gathers!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s