VAD ÄR KETO?

“I learned the secrets of the hormones insulin and leptin, that by evolving toward a very low-glycemic, high-fat (not just high-protein) diet, I had re-sensitized my biochemistry to these essential hormones, which turn off severe food cravings. By following the ketogenic lifestyle, you will understand how to eat to balance your hormones, sleep better and feel better. Keto-aligned foods will keep you satisfied as help you reach your body composition goals. You will even get to enjoy desserts again without stress; after all, we also need to enjoy the richness of life.”

Läs hela Maria Emmerich’s artikel om vad en ketogen diet innebär! Till skillnad från många andra dieter/bantningsmetoder måste keto betraktas mer som en livsstil. Keto handlar inte enbart om viktminskning utan fokuserar istället på att förstå kroppens biokemi för att kunna optimera sin hälsa både fysiskt och psykiskt. Läs del 1 i Maria Emmerich’s artikelserie om du vill:

Sova bättre
Få mer energi
Slippa sugar cravings
Få ett jämnare blodsocker – och humör
Få bättre hud
Minska i vikt
Minska ångest, oro och stress
Undvika välfärdssjukdomar
…osv!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s