DAGENS LUNCH

Ruccola, avokado, tomat, persilja, blomkål, hallon. Toppade även med blomkålspuré! I helgen hade jag en diskussion angående kött och LCHF/keto – måste varje måltid innehålla kött? Svar: verkligen inte! Jag kan ha flera vegetariska dagar på rad och kan inte ens komma ihåg när jag åt rött kött senast. Jag älskar kött (köper alltid gräsbetat) men det är definitivt inte något jag äter dagligen.

Saknar du inspiration när det kommer till matlagning så tycker jag att du ska kolla in Kostdoktorns LCHF-recept eller bloggaren Åse som tipsar om så otroligt mycket god mat (hennes recept är dock mer åt LCHF-hållet än keto men det går ju att modifiera!).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s