SALLAD MED VARMRÖKT LAX OCH RÄKOR

Avokado, varmrökt lax, räkor, ruccola, persilja och rödlök. De som känner mig vet att jag äter skaldjur ytterst sällan, det passar sig ju inte alls när man kommer från västkusten men så är det…! Skaldjur är jättenyttigt (räkor innehåller bl.a. selen, D-vitamin, omega-3, vitamin B-12, zink och koppar) men jag skyller fortfarande på tiden som vegetarian, jag klarar verkligen inte av att ha något på min tallrik som ser ut som ett djur – med ögon alltså… Dock funkar det med räksallad!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s