VECKANS PODDAR!

Skogspromenad i soluppgången i lugnt tempo och jag har snart lyssnat igenom veckans alla nya poddar! Jag fick frågan om jag inte tyckte att det var mysigt att vara hemma och sjuk. Eh, nej! Att kroppen, oavsett orsak och symtom, är i obalans är den värsta känslan jag vet. Har läst ut alla böcker, bakat och mediterat… 

Kroppen talar alltid om hur man mår och då bör man lyssna uppmärksamt och agera direkt, med andra ord sänka tempot och ta det lite lugnare. Jag har ju svårt för detta och då mår man kanske som man förtjänar…! Min erfarenhet är att det går att undvika en förkylning om man agerar innan den bryter ut, när den väl är här känns det som att den gör allt för att stanna!

Kolla in dessa poddar om du är intresserad av biohacking:

The Becoming Superhuman Podcast

Zestology

Robb Wolf

Coltings Nakna Sanning

Keto Talk

4Health

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s