Varje dag och helst en timma! Med dig själv, till dig själv, från dig själv. Eller vad man ska kalla det. Jag har inga problem med att sitta tyst med mig själv som enda sällskap, att bara acceptera här och nu med precis allt vad det innebär, men så har det inte alltid varit. Skönt är det i alla fall att man kan konstatera att den enda man kan förändra är sig själv! Det är omöjligt att försöka sig på att förändra någon annan eftersom förändring alltid börjar på insidan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s