NEW YEAR’S BLESSINGS

Årets sista dag blev årets värsta och satte liksom punkt för 2016 som inte verkar ha varit ett särskilt bra år för världen… Nyårsafton började med att jag vaknade och kände mig sjuk, trots detta åkte jag till gymmet och när jag kom tillbaka till bilen var rutan sönderslagen och min fullproppade Mulberry bag med en massa kläder, skor, beauty products, böcker och plånbok var borta. Tydligen gillade de inte min orange cashmere-scarf för den fick jag behålla… Allt i väskan (som var en gåva från en av de mest underbara personerna jag känner) var av värde för mig, julklappspengarna från Farmor och Morfar som sparat hela året, en uppsjö av nya beauty products och en massa småsaker som enbart kan vara av betydelse för mig och ingen annan… För första gången på 2016 blev jag riktigt arg/besviken/ledsen och under flera timmar lät jag den negativa energin ta över. Sedan bestämde jag mig för att fixa lite keto/LCHF-nyårsmiddag (!) med L som bestämt, även om det blev hemma istället för Käringön. Pilgrimsmusslor med pancetta, chili-marinerade räkor och sötpotatiskräm. Salmalax med rostade polkabetor, avokado och L’s sojasås. Varken L eller jag orkade någon dessert så det blev kaffe, raw choklad och New Year’s blessings. “Det enda som betyder något är att vi får vara tillsammans!” 

“Write it on your heart that every day is the best day in the year.” 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s