BRAIN OCTANE OIL

Jag köper Brain Octane Oil hos Succeeder. Jag tror att det är den enda svenska sidan som säljer Bulletproof’s produkter. Jag mixar ekologiskt kaffe med 1 tsk gheesmör och 1 kapsyl Brain Octane. Ibland har jag i kollagen- eller colostrumpulver men nu är det slut i skafferiet…! Börjar man dagen med detta superkaffe får man garanterat en energiboost både fysiskt och mentalt som varar fram till lunch (utan några hunger cravings eller blodsockerdippar).

Brain octane MCT-olja består av 100% kaprylsyra (8:0 MCT), 18 ggr mer koncentrerat än i kokosolja. Kaprylsyra tas snabbt upp av kroppen jämfört med andra fetter och omvandlas till energigivande ketoner.

Advertisements

2 thoughts on “BRAIN OCTANE OIL

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s