UNDERBARA MORGON!

Jag är mörkrädd och hatar att det inte är ljust när jag vaknar 05 på morgonen…! Jag vill ju ut i naturen och så fort det börjar ljusna tar jag på mig hörlurarna. Jag lyssnar väldigt sällan på musik när jag promenerar utan ägnar tiden åt att lyssna på de senaste poddarna och att njuta av naturen. Fågelkvitter i kombination med det senaste snacket om stressens inverkan på hormoner, hur träning påverkar ketonnivåer, faran med socker, AGE-products och mediciners negativa effekt på insulin var några av ämnena. (Jag fick tipset att kolla på Netflix-serier eftersom jag har känt mig sjuk i veckan men minns ju att jag försökte det en gång utan framgång, har så himla många intressanta böcker att läsa, poddar att lyssna på och forskningsstudier att kolla in istället…!). Allvarligt talat, mitt absolut bästa tips för samtliga typer av ohälsa är att vistas i naturen, allt känns bättre då!

Veckans bästa podd hittar ni här!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s