ÄLSKA DIG SJÄLV!

Just nu har jag så många böcker jag vill läsa och lider av lyxproblemet att det är svårt att välja vilken jag ska börja med! Paulo Coelho, Martina Johansson och Tim Ferriss står först på listan. I förra veckan sträckläste jag Your Erroneous Zones av Dr. Wayne W. Dyer. Han skrev boken 1977 men den är definitivt en av de bästa böckerna när det kommer till personlig utveckling och varför vi tänker, handlar och reagerar som vi gör i olika situationer. Mycket har hänt sedan 1977 men boken är högaktuell och kan appliceras på hur samhället ser ut idag, inte minst vad gäller sociala medier, utseendefixering osv.

Orkar man bara läsa en bok inom det här området rekommenderas denna (den har sålts i över 35 miljoner exemplar…!). Jag har läst den två gånger (med ca 10 års mellanrum) och vissa saker är så banala att man kan fråga sig själv varför man inte tänkt på det innan… Boken är seriös men samtidigt skriven med glimten i ögat. Beteendemönster förklaras på ett enkelt sätt och förslag till förändring ingår!

(På svenska heter boken Älska Dig Själv.).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s