EN GOD MORGON!

För mig är det viktigt att försöka undvika stressiga morgnar, att skynda sig/utsätta kroppen för stress det första man gör sätter liksom tonen för resten av dagen. Nu är jag i och för sig en (väldigt) early bird som älskar att gå upp tidigt, dricka kaffe och läsa nyheter i lugn och ro, så gott om tid har jag automatiskt på morgonen. Jag klarar mig från bilköer och kollektivtrafik eftersom jag cyklar till jobbet – oavsett väder. Då hinner jag få in rörelse, frisk luft och ett poddavsnitt: The Microorganisms in Our Body That Keep Us Alive Dave Asprey och Naveen Jain diskuterar kroppen med fokus på celler, mikroorganismer och ekosystem, varför vi inte ska använda antibakteriell tvål och hur kroppen påverkas på cellulär nivå då vi äter processad mat…

“Stay intellectually curious. The day you stop dreaming, stop being intellectually curious, you have actually died at that time. You’ve become a zombie. To me, remaining intellectually curious is one of the most important things you do.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s