JOHN GRAY: BEYOND MARS AND VENUS

Senaste gästen hos Abel James är ingen mindre än John Gray – författaren till Men are from Mars, women are from Venus. Man kan tycka vad man vill om Gray men han har stenkoll på hormoner och hur kroppens biokemi påverkar våra beteenden, tankar, känslor, handlingar…allt! I podden berättar Gray allt från hur män boostar sina testosteronnivåer, hur kosten påverkar ditt förhållande, varför kärlek är som glass (!), hur man återställer sin hormonella balans och hur den påverkar relationer, varför män ska hålla upp dörren för kvinnor, vad som händer i hjärnan vid konflikter och gräl + mycket mer…! Testosteron, östrogen, progesteron, oxytocin, dopamin, serotonin, GABA, ADHD, stress, nutrition och the power of love – lyssna här!

(Gray’s senaste bok Beyond Mars and Venus finns äntligen att köpa!).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s