MORGONRUTIN

Jag fick frågan om jag gör exakt samma sak varje morgon innan jobbet… Njaee, lite skiljer det sig allt (förutom citronvatten och kaffe som ALLTID prioriteras, annars blir det obalans i kroppen resten av dagen!). Inatt sov jag riktigt dåligt och skyller detta på att jag cyklade hem i alldeles för lite kläder i storm och vad som kändes som is-regn så imorse blev det 45 minuters Pilates och sedan drygt en timmes promenad i skogen. Jag älskar ju att vara ute i naturen – alltså ÄLSKAR, high on life-känsla bland rådjur, fåglar, sjöar och skog! För mig är det viktigt att få träna eller meditera innan jobbet, att få prioritera mig själv. En del har noll behov av egentid men jag är tvärtom och oavsett hur man är så är det ok – så länge man är medveten om hur man fungerar, vad man behöver för att må bra och sedan respekterar och handlar utifrån detta!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s