SNABBMAT

Det går ju faktiskt att välja annan fast food än hamburgare, kebab eller pizza – om man vill! Jag älskar sashimi och köpte med mig lunchen från Akki Sushi i Hornstullgallerian. Kvaliteten kan ju variera rejält när det gäller sushiställen men den här var riktigt god. Jag väljer bort tonfisk pga kvicksilvret men frågan är om laxen egentligen är så himla mycket bättre då den är odlad… ?! (Dave Asprey häller MCT-olja över sin sushi för att den ska bli mer bulletproof men jag kände mig nöjd utan).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s