THE KETO DIET PODCAST

Ett poddavsnitt som alla borde lyssna på! Det är exakt det här jag menar när jag säger att man måste älska sig själv för att förstå vad mental och fysisk hälsa innebär och hur de ständigt samverkar. Det handlar inte om magrutor eller smalare midja, om skinny jeans eller magtröjor, om en siffra på vågen eller kaloriräkning, om botox eller läppförstoring. Det handlar om att man måste älska sig själv precis som man är, precis just nu. Att lyssna på kroppen för att sedan kunna tolka signalerna. Det är så himla viktigt att värdesätta sin kropp och förstå hur fantastisk den är och att inse att vägen till hälsa alltid börjar på insidan.

Lyssna här!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s