JABUSHE COLLACEN

Ett vinterhalvår utan solljus, cykling i vind, regn och snö, torr luft och kyla har inte bidragit till fantastisk hud…! För några år sedan blandade jag alltid kollagenpulver i citronvattnet på morgonen och det är dags igen. Nu provar jag Jabushe Collacen som även innehåller c-vitamin, zink, vitamin A och B5 (pantotensyra) och biotin. Det blir en 30 dagars-kur med utvärdering efteråt. Spännande!

Tyvärr stod det inte på förpackningen att kollagenet är smaksatt – stort minus då det inte går att blanda i bulletproof-kaffet. Jag köpte tidigare kollagen på Re-Fresh (neutral smak) och tyckte att det var toppen. Båda märkena innehåller hydroliserat kollagen från fisk som lätt tas upp i kroppen och sägs bidra till bättre hår, hud och naglar. Som sagt, utvärdering om 30 dagar när förpackningen är slut!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s