WONDERFUL CORTINA

Det är värt varenda mil på Autobahn för att kunna slippa skidbuss och pjäxpromenad, passa tidtabell och trängas efter en lång dag i backen… På vägen hem åkte vi förbi Hotel Royal där vi bott tidigare och kan bara konstatera att vi föredrar att hyra egen lägenhet. I somras hyrde vi via Airbnb och nu via Homelidays. Det senare alternativet blev betydligt billigare då utbudet är större men jag skulle påstå att båda sidorna är lika bra. (På Homelidays finns dock ingen information på engelska men franska och italienska). Att hyra lägenhet ger ju en enorm frihet att få göra lite som man vill, när man vill; vakna när man vill, äta vad man vill, slippa ljudet från hotellgäster, matsals-sorl, frukostbuffé tillsammans med 50 andra människor osv… Vad man gillar är ju olika naturligtvis! Det är inte direkt någon hemlighet att jag älskar lugn och ro! Vi bor med 10 minuters gångavstånd från centrum med naturen runt hörnet och för mig är det perfekt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s