ALPHA PLUS OMEGA-3

Det kom med en bild på en omega-3-förpackning då jag skrev om collagenet från Jabushe men det är inte det märket jag äter! Jag är noggrann när jag väljer omega-3 (tidigare tog jag alltid flytande men det är svårt att packa med sig) för det fuskas mycket och innehållet i kapslarna kan vara gammalt och härsket. Luktar det fisk – släng eller gå tillbaka till butiken och reklamera! Jag tar följande omega-3 efter mycket research och tycker att den håller vad den lovar. Jag tar två kapslar om dagen.

Alpha Plus Omega-3 Plus: Fiskoljan i Omega-3 Plus är en etylester som innehåller marina omega-3-fettsyror, främst i form av EPA (Eikosapentaensyra) och DHA (Dokosahexaensyra) – varje kapsel innehåller 432 mg EPA och 288 mg DHA. EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion. Den effekten uppnås vid ett dagligt intag av minst 250 mg EPA och DHA. Denna koncentrerade fiskolja med hela 780 mg omega-3-fettsyror per kapsel är utvunnen ur noga utvalda marina råvaror. Inte bara fiskoljan kommer från havets skafferi utan också själva kapseln. Fiskoljan är utvunnen från ansjovis, sardiner och makrill (alltså ej odlad fisk som i majoriteten av övriga fabrikat), i huvudsak fiskade i havet utanför Peru och Chile i Sydamerika.

Blodtryck, blodfetter, insulinkänslighet, viktnedgång, ångest, depression, Alzheimers, ADHD, schizofreni… Det finns mycket forskning kring fördelarna med omega-3!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s