RIFUGIO POMEDES

Det är inte förrän man ramlar i backen som man förstår vad polisen fyller för funktion här..! Veckan i Cortina avslutades med fantastiska backar i Ra Valles, strålande sol, magiska vyer, god lunch, espressos och spritz! Från Rifugio Pomedes gjorde vi lite research inför sommarens vandringsvecka men jag är fortfarande väldigt skeptisk till om min höjdskräck tillåter Via Ferrata… Dock kan jag konstatera att känslan av svindel är lika med noll i kabinliftarna! Jag har älskat Cortina sedan första gången jag var här med J och M för över tio år sedan och det känns skönt att det bara är fyra månader kvar tills vi ses igen..!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s