BEYOND MARS AND VENUS

Vad jag har längtat efter den här boken! Jag älskar ju John Gray och nu har han äntligen släppt Beyond Mars and Venus. Den är lite som en uppdaterad version av Men are from Mars, Women are from Venus. Gray diskuterar feminin och maskulin energi, biologiska skillnader i relation till beteenden; hur nivån på våra könshormoner förändras då kvinnor anammar maskulina beteenden och vice versa, role mate och soul mate relationships, varför stress och frihet har förändrat våra relationer och en massa annat. Det blir mycket psykologi, så klart, men det är så otroligt spännande att studera Gray’s teorier och modeller. Läs!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s