FRATELLI GRIDELLI

Vi fattade aldrig om det var var frukost eller brunch men gott var det! Första kaffet i solen innan en ofrivillig shoppinglördag (de som känner mig vet att jag avskyr den här aktiviteten förutom när det gäller mat och skönhetsprodukter…!). Trots alla italienska bakverk, pannkakor med Nutella, frukt, juice och sötad yoghurt är det inga problem för LCHF/Keto-anhängare att äta frukost här! Ost finns i mängder, ägg, korv, skinka, oliver, köttbullar… Och så världens godaste kaffe så klart!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s