LCHF/KETO-MIDDAG

Världens enklaste middag; gräsbetad oxfilé med chèvreost (japp, det ÄR viktigt vad det är för typ av kött, både för mig själv och för naturen), sparris och sallad med avokado, tomater, persilja och koriander. J tycker att chèvre passar till allt (!) och det är ju nästan sant… Om man som jag inte tål mejeri-/laktosprodukter speciellt bra är chèvre ett av de bättre alternativen på grund av den låga halten av proteinet kasein alfa S-1. Getmjölk är mer lättsmält än komjölk tack vare den höga halten av serumproteiner och även på grund av de korta och medellånga fettsyrorna.

Gräsbetat kött finns i välsorterade Ica-butiker eller här!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s