BODY BELIEFS – WOMEN, WEIGHT LOSS AND HAPPINESS

“When men get out of the shower, even if we are overweight and out of shape, we are far more likely to flex in the mirror than to quickly look away.”

ALLA tjejer borde göra sig själva en tjänst och läsa den här boken! Jag lyssnade på en intervju med Jason Seib där han diskuterade kvinnor och deras relation till sina kroppar. VAD vet en man tänkte jag?! men lyssnade klart på hela podden och den var så otroligt intressant (om man är intresserad av psykologi!). Jag köpte hans bok direkt och har nästan läst ut den.

Jason skriver om allt från hur händelser i vår barndom till bekräftelsebehovet från sociala medier påverkar relationen till våra kroppar och så även den psykiska hälsan. Givetvis blir det även många tankar och åsikter ur en mans perspektiv. Det här är motsatsen till girl talk men definitivt inriktat på den kvinnliga läsaren. Väldigt rakt på och väldigt intressant. Real change must come from within… KÖP!

Mer info om Jason här.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s