COLLAGEN PREMIUM POWDER

Just nu tar jag Collagen Premium Powder dagligen, det smakar inte något och kan blandas i smoothies eller Bulletproof coffee. Jag varvar med kollagenet från Jabushe som är smaksatt (jag blandar det med citron). Visst vänjer man sig vid smaken men den är allt annat än god…

Kollagen ska helst tas på tom mage, antingen innan läggdags eller mellan måltider. Detta för att kollagenet ska tas upp i kroppen ordentligt och inte brytas ner i magen. Jag har ätit kollagenet regelbundet i drygt en månad och resultat bör ses efter 1-4 månader… Utvärdering kommer att ske i sommar! Det hade ju varit coolt om detta med kollagentillskott faktiskt gör skillnad.

“Kollagen ökar hudens fuktighet, elastisitet och reducerar antalet små rynkor. Huden består av upp till 70-75% kollagen och mellan 30-40 år gör du en förlust på 15-20%. Mängden kollagen som bildas minskar med åldern och rynkor uppstår. Även faktorer som stress, överdriven solning och för mycket socker kan ha en hämmande effekt på bildandet av kollagen. Marint kollagen från fisk innehåller 17 typer av essentiella och icke essentiella aminosyror i ett balanserat förhållande. Kollagenet är speciellt rikt på glycin och prolin/hydroxiprolin som är oerhört viktiga för huden.”

Collagen Premium Powder finns att köpa på Re-Fresh! Collacen från Jabushe köpte jag på Life.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s