RESTAURANG KOMETEN

Jag älskar Restaurang Kometen! Kometen är så himla anti allt vad cool/trendig/hipster innebär och det är helt fantastiskt! Detta är liksom ingen restaurang man ska gå till om man vill kolla in folk eller visa upp sig…

Jag väljer alltid torskryggen och är alltid lika nöjd. Genuint trevlig personal (ingen servitris verkar vara under 50…!), snabb service, jättegod mat (ja, man kan LCHF/keto-anpassa utan sura miner). Vill man inte äta en sockerbomb till dessert går det att få ost och till huvudrätten bytte de ut potatisen mot grönsaker.

Ska man hitta något fel är det ju läget… Valand är tyvärr allt annat än trevligt (tips: sitt inne i rummet med baren, dessutom är ljudnivån lägre här). Dock cykelavstånd från mig fast med konstant motvind…

“Restaurant Kometen startades 1934 av österrikaren Hans Breitneder och 2009 firade restaurangen sitt 75 års jubileum. Kometens lokaler var redan före starten en restauranglokal, då som en del av ett unikt bostadsexperiment. I huset fanns 20 lägenheter som saknade eget kök, och tanken var att de boende i huset skulle få den mat dom beställt uppburen och serverad på vita dukar och ihop med silverbestick. Kometen har alltid varit ett underhållande ställe att besöka. Otaliga är de författare, konstnärer, musiker och artister som satt sin prägel på atmosfären.” 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s