♥

När jag promenerar lyssnar jag ofta på podcasts men när jag springer har jag aldrig något ljud i öronen. Jag älskar att lyssna på naturen och tycker att det är fantastiskt att få bo så nära skogen! Att dagligen vara ute i naturen är mitt absolut bästa tips mot stress, ångest, oro, depression – typ allt…! Luften, ljuset, vattnet, vinden, dofterna, färgerna, fågelkvitter, bäckar, rådjur, hästar… Då kan man inte fokusera på något annat än att vara här och nu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s