Vispgrädde i kaffet är något av det bästa jag vet! Mejeriintaget är ju mycket begränsat nuförtiden så jag försöker välja med omsorg! Surfar man runt och läser om LCHF och keto verkar det som att många unnar sig grädde i kaffet (och i matlagning) i stort sett varje dag, det skulle aldrig fungera för mig då jag är alldeles för känslig både för laktos och mjölkprotein. En sådan här fika blir det kanske var tredje månad och då smakar det extra gott!

Sedan jag minskade på mejeriprodukter har jag bättre hy, känner mig mindre svullen, har mer energi, har mindre cravings och känner mig generellt fräschare i kroppen. När jag ser tillbaka på min mathållning med daglig kvarg- och energidryckskonsumtion brukar jag skylla på att jag inte visste bättre – för det gjorde jag inte! Jag hade inte läst speciellt mycket näringslära eller biokemi utan åt så som det stod i Women’s Health…!

Det var jättesvårt att utesluta mejeriprodukter i början då detta är något av det absolut bästa jag vet men det var värt det. Idag har jag mejeriprodukter i kylen extremt sällan. Testa själv och jag lovar att du kommer att märka skillnad!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s