SUPER MULTI MINERALS

Sedan jag började äta mineraler märker jag enorm skillnad i kroppen. Jag tog ju blodprov på WeRLabs (vårdcentralen hade tre månaders väntetid…) och hade jättelågt kalium och magnesium. Jag hade ont i kroppen, i musklerna, på ett konstigt sätt. Dessutom hade jag hjärtklappning, någon slags konstig ångestkänsla och kunde inte sova. (Detta tyckte läkaren att man kunde medicinera bort med betablockerare och Atarax – nej tack. Att ta reda på vad som orsakade symptomen var inte aktuellt).

Efter ca 2 månader med framför allt magnesiumboost upplever jag stor skillnad. Jag har ju varit skeptisk mot multimineraler och multivitaminer och verkligen fått göra research här… Holistic och Great Earth är de enda märkena jag använder just nu. Många “multi”-produkter innehåller för låga doser och för mycket tillsatser men inte dessa. Ja, de är lite dyrare om man jämför med t.ex. apotekets produkter men så mycket bättre. Den enda nackdelen med mineralerna från Great Earth är att tabletterna är jättestora, större än omega-3 kapslar… Jag köpte denna på Life och kan verkligen rekommendera produkten.

Det är svårt att överdosera vitaminer och mineraler – men det går, så ett blodprov/analys kan vara värt pengarna! Kolla in WeRLabs, deras hälsoanalyser är pålitliga och man får resultatet efter bara några timmar/dagar – beroende på vad som ska analyseras.

“Denna unika sammansättning innehåller dubbelt så mycket kalcium som magnesium tillsammans med åtta andra mineraler/spårämnen, D- och K-vitamin. Mineralämnena i Super Multi Minerals är av stor variation och av noggrant utvald kvalité. Portamins mineraltransportsystem garanterar ett snabbt upptag, transport och utnyttjande av mineralerna. TRAACS kelaterade mineralråvaror från Albion Laboratories samt ett komplex av spårämnen ingår också i formulan.”

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s