NEW MOON NEW YOU

För ett tag sedan fick jag de här torkade vita salviabladen av S. Jag älskar doften och det sägs att just röken av salviablad kan rensa ut negativ energi från ditt hem… Tänd salvian och blås ut lågan så att det glöder. Gå sedan runt (helst medsols) i det rum/den lägenhet/hus där rökelsen ska spridas. Glöm inte att stänga fönstren innan du börjar och se till så att rökelsen når alla hörn! När du är färdig öppnar du fönstren så att allt det negativa som sägs ha fastnat i rökelsen försvinner ut.

Man får ju så klart tro på vad man vill men luften blir definitivt fräschare och medan rökelsen sprids är det bra för sinnet att ta en paus och bara fokusera på det positiva. Nymånen är en symbol för förändring och nystart och därför bör man fokusera på och kanske meditera kring vad man önskar; a peaceful, fulfilling and balanced life, filled with harmony, understanding and love, till exempel! Kvällens nymåne sägs vara den mest kraftfulla sedan 2009 så det kan ju vara värt att sätta någon typ av intention för de kommande åren…!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s