QUOMODO

Jag klipper mig så sällan och kommer inte ens ihåg om det var i år eller förra året som jag var hos frisören senast… Jag är ju väldigt selektiv med vem som får sätta saxen i mina lockar men när håret når ända ner till midjan är det dags! I över 10 år har jag klippt mig hos Zaneta som jobbar på Quomodo. Hon är så himla duktig och jag rekommenderar verkligen ett besök!

Jag har funderat lite på detta med hårkvalitet och mitt hår (och hud!) är ju betydligt bättre nuförtiden än när jag enbart levde på vegetarisk mat (just protein är otroligt viktigt för hårkvaliteten). Jag tror även att mitt intag av collagen och diverse tillskott som omega-3, zink, magnesium och B-vitaminer spelar in. Dessutom blandar jag MSM-pulver i citronvattnet varje morgon och MSM kallas ju som bekant för skönhetsmineralen…! Visst finns det en massa skönhetsbehandlingar för både hår och hud men den där naturliga skönheten kommer fortfarande inifrån. Hela kroppen servar hela kroppen…!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s