THE MAGIC

För tio år sedan köpte jag The Secret efter att ha sett den i skyltfönstret på Waterstones när mamma och jag promenerade på Kings Road i London. Jag började läsa boken direkt och läste ut den snabbt men har sedan dess läst lite i den nästan varje dag. Jag har den alltid med mig när jag reser någonstans och läser ofta något stycke ur den på kvällen. The Secret handlar framför allt om the law of attraction medan The Magic fokuserar på tacksamhet. Efter att ha läst både böckerna är det uppenbart hur mycket vi själva kan bestämma i våra liv – det man fokuserar på växer. The Magic är en 28-dagars resa, jag är på dag 1…

And above all, 
watch with glittering eyes,
the whole world around you,
because the greatest secrets,
are always hidden,
in the most unlikely places.
Those who don’t believe in magic,
will never find it.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s