HEAD STRONG

Jag vet att jag har tipsat om den här boken tidigare men det är definitivt en av årets höjdpunkter i bokvärlden för oss nördar. I Head Strong får man en repetition i cellbiologi och hur våra livsval påverkar oss ändå ner på cellnivå. Det är så otroligt intressant samtidigt som det är lite skrämmande. Dave Asprey skriver om allt från Monsanto och Roundup (jag kommer att vara ännu mer noggrann nu vad gäller ekologisk mat men än så länge är lagarna kring GMO inom EU betydligt striktare än de som gäller i USA) till hur man kan boosta sin hjärnkapacitet med över 20%! Bulletproof coffee, ghee, MCT-olja, gräsbetat kött, broccoli, avokado och kollagen – mycket av det som nämns i The Bulletproof Diet, återkommer även i denna bok. Läs!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s