BULLETPROOF RADIO: JOHN GRAY

John-Gray-SL-Cover-Art-e1486415973735John Gray verkar vara överallt just nu och det är ju inte så konstigt med tanke på hans senaste bok Beyond Mars and Venus. I senaste avsnittet av Bulletproof Radio diskuterar han och Dave Asprey allt från soulmate relationships och pair bonding till hur män boostar sitt testosteron och kvinnor sitt östrogen, varför män bara ska vara tysta och lyssna när kvinnor pratar (!), varför män ska ägna sig åt ensamtid och testosteronhöjande aktiviteter och hur förståelsen för kroppens hormonella processer förbättrar våra relationer – både till vår partner och oss själva.

“Then the big question is, what is a soulmate? I’ve been pondering this for quite a while and my definition of it, it’s not so esoteric, but it’s really quite practical, which is a soulmate is someone who has the ability and the skill, which takes time to develop, to support you in being your authentic self. Our authentic self is a balance of masculine and feminine qualities.”

Jag lyssnar ju mest på podcasts till och från jobbet och skrattar verkligen för mig själv när John pratar. En stor dos humor och spännande fakta utlovas! Lyssna (nej, man behöver definitivt inte vara i en relation för att kunna ta till sig alla tips – däremot kan man bli väldigt sugen på att vilja träffa sin soulmate!) och läs även boken Beyond Mars and Venus!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s